Automaattinen tulostaminen

Osoitetarran automaattinen tulostaminen Shopifyssa

Osoitetarran automaattinen tulostaminen Shopifyssa

Olemme ottaneet omissa ja useiden asiakkaidemme verkkokaupoissa käyttöön tehokkaan ja automatisoidun tilausten postittamisen, joka toimii käytännössä näin:

  1. Tilauksen tuotteet kerätään pakkaamoon
  2. Samalla kun tilaus pakataan, piipataan tilauksen kuitista löytyvä viivakoodi pakkauspisteeltä löytyvään viivakoodinlukijaan
  3. Tulostin tulostaa automaattisesti lähetyksen osoitetarran, fulfillaa tilauksen ja lähettää asiakkaalle lähetysvahvistusviestin seurantakoodeineen sähköpostitse. Kaikki tämä siis automatisoidusti yhdellä viivakoodin lukemisella.

Mitä tarvitset?

  • Packrooster Shopify Appin, voit asentaa sen kauppaasi täältä
  • Viivakoodinlukijan (Suosittelemme: Datalogic)
  • Tietokoneen pakkauspisteelle (vanhempi kannettava tietokone riittää, kunhan siinä pyörii Windows 7, 8 tai 10)
  • Tulostimen (Suosittelemme: Zebra ZT-230)
  • Google Chrome -selaimen
  • Tilausten kuitteihin tilausnumero viivakoodimuodossa (jos tarvitset apua, ota yhteyttä!)

Ohjeet käyttöönottoon

Asenna pakkauspisteelle tietokone johonkin, jossa se ei vie turhaa tilaa. Säädä tietokoneen virransäästöasetuksia siten, että tietokone ei mene ikinä nukkumaan. Yhdistä tulostin ja viivakoodinlukija tietokoneeseen (asenna tarvittaessa ajurit). Testaa, että sekä viivakoodinlukija että tulostin toimii.

Asenna tietokoneeseen Google Chrome -selain ja aseta Chromen tulostusasetukset vastaamaan lähetystarrojesi kokoa (testaa tulostaa tilauksen osoitetarra ja säädä asetukset kuntoon). Luo Chromesta uusi pikakuvake työpöydälle. Klikkaa pikakuvaketta hiiren oikealla -> Ominaisuudet. Valitse välilehti "Pikakuvake". Sieltä löydät kohdan "Kohde", jossa osoitetaan "...chrome.exe". Lisää tuon rivin loppuun seuraava:

--kiosk-printing

Jolloin lopputulos tulisi olemaan: ...chrome.exe" --kiosk-printing

Voit myös halutessasi lisätä tuon rimpsun loppuun suoran osoitteen Packroosterin tilaustenkäsittelyyn, jolloin pikakuvakkeesta käynnistäessä Chrome avaa suoraan Packroosterin tilaustenkäsittelysivun. Tämä toimii lisäämällä kohteen perään äskeisen sijaan seuraavankaltaisen rimpsun:

--kiosk-printing "https://kauppa.myshopify.com...." (kopioi linkki selaimen osoiteriviltä menemällä Packroosteriin)

Tämä pakottaa Chromen - kun se on käynnistetty tuosta kyseisestä pikakuvakkeesta - tulostamaan tulostusikkunat automaattisesti ilman, että tulostusasetuksia pystyy muuttamaan. Konfiguroi siis tulostusasetukset kuntoon Chromessa ennen kuin teet tämän (tai vaihtoehtoisesti tämän jälkeen käynnistämällä Chrome toisesta kuvakkeesta kuin tuosta, johon kiosk-printing on laitettu päälle).

Packroosterin asetukset

Laita Packroosterin yleisistä asetuksista päälle seuraavat:

-Tilauksen automaattinen fulfillaus
-Tilauksen automaattinen tulostus

All good to go! Mikäli tarvitset lisäapua tehokkaan tilaustenkäsittelyn käyttöönotossa, ota meihin yhteyttä!