Packrooster FAQ

Packrooster Shipping on Shopifyn tarkastama ja hyväksymä, virallinen lisäosa. Packroosterista löytyy ylivoimaisesti eniten ominaisuuksia toimitustapojen luomiseen, kuljetusyhtiöiden yhdistämiseen ja tehokkaaseen tilaustenkäsittelyyn. Packrooster on tehokas työkalu, jolla on helppo integroida haluamasi kuljetusyhtiöt Shopify-kauppaasi. Packrooster kehittyy jatkuvasti kauppiaiden toiveiden mukaan. Asiakaspalvelumme on huippuluokkaa ja autamme kauppiaita mielellään kaikilla osa-alueilla, missä he apua tarvitsevat.

Selkeä. Packroosterista löytyy kolme tasoa, joissa kaikissa on kiinteä kuukausihinnoittelu.

Basic ($29/kk), josta löytyy seuraavat integraatiot: Posti Smartship, Matkahuolto, DB Schenker, Fiuge ja Shipit (jonka alta löydät kaikki Shipitin tarjoamat toimitustavat).


Global ($69/kk), joka lisää käyttöösi seuraavat integraatiot: DHL Express, Deutsche Post, PostNord ja Budbee.


Enterprise ($299/kk), josta löytyy kaikkien kuljetusyhtiöintegraatioiden lisäksi ominaisuudet scannata tuotteet tilauksiin viivakoodeja käyttäen, jonka jälkeen osoitekortti tulostuu automaattisesti kun kaikki oikeat tuotteet on lisätty tilaukseen (et enää koskaan lähetä väärää tuotetta asiakkaalle). Enterprise -sopimus mahdollistaa myös edistyneemmät customoinnit asiakkaan tarpeisiin.

Voit asentaa Packroosterin suoraan Shopify App Storesta. Mikäli tarvitset apua käyttöönotossa, ota meihin yhteyttä support@approosters.com tai 0504947015. Autamme mielellämme.

Lähes kaikki integraatiot ovat suoria integraatioita kuljetusyhtiöihin, eivätkä ne käytä kolmansia osapuolia yhteyden muodostamiseen. Näin yhteys on nopea ja vähemmän altis mahdollisille katkoksille. Suorien integraatioiden lisäksi olemme toteuttauneet Unifaun-integraation, jonka kautta voimme myös aktivoida integraatioita asiakkaille, jotka haluavat käyttää Unifaunia. Posti Smartship integraatio menee Unifaunin kautta.

Pääosin kyllä. Poislukien Shipit, jonka kanssa voit tehdä sopimuksen Shipitin kanssa ja luoda lähetyksiä käyttäen heidän sopimuksiaan.

Kyllä. Noutopisteet voit ottaa käyttöön kaikilta niiltä palveluntarjoajilta, jotka noutopisteitä tarjoavat. Tarvitset Shopify-kauppaasi Carrier Calculated Shipping Rates -ominaisuuden. Lisätietoa ominaisuudesta löydät täältä.

Packroosterin älykkäiden toimitustapojen luomiseen tarvitset Carrier Calculated Shipping Rates -ominaisuuden Shopify-kauppaasi. Älykkäät toimitustavat mahdollistavat toimitustapojen luomisen Packroosterista käsin siten, että voit määritellä hyvin tarkasti minkälaisille tilauksille näytetään mitäkin toimitustapoja. Voit suodattaa toimitustapojen näyttämistä esimerkiksi tuotetyypin, tuotteella olevien tagien, asiakkaan postinumeron, tilauksen painon ja hinnan mukaan.

Mikäli haluat ottaa noutopisteet ja älykkäät toimitustavat käyttöön, tarvitset tämän ominaisuuden Shopify-kauppaasi. Ominaisuus on mukana Shopify Advanced ja Plus -sopimuksissa, mutta sen saa käyttöön myös pienemmille Shopify Planeilla joko siten, että siirtyy Shopifyn kanssa vuosimaksuun tai vaihtoehtoisesti maksaa Shopifylle $20/kk lisämaksua.