Yleiset kysymykset

Packrooster Shipping on virallinen Shopifyn testaama ja hyväksymä applikaatio. Packrooster sisältää kehittyneimmät ominaisuudet toimitustapojen luomiseen ja toimitustapojen integroimiseen kuljetusyhtiöiden rajapintoihin. Packroosteria kehitetään joka päivä palautteen ja käyttäjien toivomusten perusteella. Tarjoamme myös asiakastukea applikaation käyttöön.

Packroosterin saa käyttöönsä kolmella erilaisella sopimuksella jonka voi valita tarvitsemiensa ominaisuuksien mukaan; Standard ($29/kk), Global ($69/kk) ja Enterprise ($299/kk). Ei ylimääräisiä kuluja.

- Posti

- Matkahuolto

- DB Schenker

- DHL Express

- Deutsche Post

- GLS Finland

- PostNord

- Budbee

- Fiuge

- Kaukokiito

- nShift (tunnettu aiemmin nimellä Unifaun)

- ShipIt

ShipIt ja nShift toimivat Transport Management System:n alla, muiden kuljetusyhtiöiden kohdalla käytetään suoraa integraatiota. Tämä tarkoittaa sitä, että saat esimerkiksi ShipIt:n rajapinnan välityksellä käyttöösi kaikki heidän tarjoamansa kuljetusvaihtoehdot (esim. Matkahuolto Lähellä-paketti).

Asentaminen

Todellakin! Tarjoamme 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson Packroosterille.

Voit asentaa Packroosterin Shopify App Storesta.

Käyttöönotto

Tarvitset tätä varten kuljetusyhtiöltä rajapintatunnukset eli API-tunnukset. Voit kysyä näitä kuljetusyhtiöltä jonka toimitustavat haluat ottaa käyttöösi. Jos tarvitset apua kuljetusyhtiöiden integraatiossa verkkokauppaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löydät ohjeistuksen kuljetustapojen ja noutopisteiden luomiseen Packroosterin käyttöohjeesta kappaleesta 3. Toimitustapojen luominen.

Tilausten käsittely

Tähän on olemassa kolme tapaa.

1) Voit avata Shopifysta yksittäisen tilauksen Packroosteriin valitsemalla More actions -> Open with Packrooster.Siitä eteenpäin voit käsitellä tilauksen ja tulostaa osoitekortin tilaukseen.

2) Voit valita Shopifysta useita tilauksia ja valita More actions -> Open with Packrooster.Siitä eteenpäin voit käsitellä ja fullfillata tilaukset ja tulostaa osoitekortit jokaiseen tilaukseen.

3) Voit käyttää Packroosterin omaa hakutoimintoa aukaistaksesi tilauksen/tilaukset suoraan Packroosterissa. Voit myös hakutoimintoa käyttäessäsi automatisoida tilauksen fullfillauksen ja osoitekorttien tulostuksenhakutoiminnon yhteyteen. Tämä on suositeltu tapa, jos käsittelet useita tilauksia päivässä.

Todellakin ja me myös suosittelemme sitä! Löydät tätä varten ohjeistuksen täältä.