Packrooster Shipping - Käyttöönotto ja ohjeet

Packroosterin käyttöönotto on helppoa. Haluamme pitää ohjelmiston käyttöliittymän niin selkänä, että ohjeiden tarvitsemiseen olisi mahdollisimman vähän tarvetta. Tältä sivulta löydät tarvittavat ohjeet alkuunpääsemiseksi ja mikäli tarvitset apua käyttöönotossa, otathan yhteyttä!

Asentaminen

Shopify-kauppias voi asentaa Packroosterin Shopify App Storesta kauppaansa. 

1. Yleiset asetukset

Aloita syöttämällä Packroosteriin kaupan tiedot ja yleiset asetukset, kuten tilausten automaattinen fulfillaus ja tulostaminen.

2. Postin ja Matkahuollon käyttöönotto

Syötä käytössäsi olevien palveluntarjoajien asetukset niille varattuihin kohtiin. Palveluntarjoajien asetuksista voit ottaa myös käyttöön noustopisteet/pakettiautomaatit hinnoitella lähetyksiä sekä muokata tulostusasetuksia.

Noutopisteitä varten tarvitset Shopifylta "Third-party calculated shipping rates" -ominaisuuden verkkokaupallesi. Tuon ominaisuuden saa verkkokaupat, jotka joko a) maksavat Shopifyn kuukausimaksun vuodeksi kerralla b) pyytävät Shopifyta aktivoimaan ominaisuuden päälle 20 USD/kk lisämaksulla tai c) käyttävät Shopify Advanced tai Plus Plania.

3. Shopifyhin luotujen toimitustapojen yhdistäminen palveluntarjoajiin

Mikäli sinulla on kauppaan luotuja toimitustapoja, esim. weight based rates tai price based rates, voit yhdistää ne haluamiisi toimitustapoihin (esim. kotiinkuljetus).

Tarvitsetko apua?

Voit olla suoraan yhteydessä Samuliin: samuli@approosters.com / 0504947015